bebrika

Varför jag inte gillar Sverigedemokraterna

Det snackas mycket om Sverigedemokraterna (SD). Irl, på sociala medier. Och visst, SD har några bra saker i deras politik. Bland annat bryr de sig mycket om äldreomsorgen, även om djurens rätt. Men, det hjälps inte, för SD förstörs ändå av deras förtryckande åsikter, av deras åsikter som skadar andra människor, så otroligt mycket. Deras huvudfråga, är ju invandringen, och jag tycker att de hittar väldigt enkla lösningar, som inte fungerar, på stora problem. SD är ett parti som borde åka ut ur riksdagen. Varför? Det ska jag förklara i texten här nedanför.

~

Så, att SD är ett gäng främlingsfientliga rasister, hbtq-hatare, homofober, islamofobe och sexister, det är ingen hemlighet. Sverigedemokraterna = Sverigeförstörarna. De försämrar Sverige, inte förbättrar. De skyller i princip alla brott på invandrarna, som att svenskarna skulle vara helt oskyldiga. De vill inte minska invandringen lite grann, de vill minska invandringen till den grad att den knappt existerar. Och vad är egentligen Sverige utan invandringen? Invandringen har gjort så mycket för Sverige, och att skylla alla brott på invandrarna, är ju bara så otroligt fel. SD har enka lösningar på varför Sverige ska begränsa invandringen. Många som röstar på SD, kommer med förklaringen att ''Det finns för många invandrare här!'' Nej, det gör det inte. Tyskland, som är ett mindre land än Sverige, tar emot fler invandrare än vad Sverige gör. Dessutom, så är inte Sverige ett överbefolkat land, så varför skulle vi inte kunna ta emot fler invandrare? Att Sverige är ett öppet land, som tar emot invandrare, är enormt bra. SD's lösning, är att ''Vi ska hjälpa invandrarna i deras hemländer, så att de slipper fly hit.'' Och exakt HUR ska ''vi'' kunna hjälpa invandrarna i deras hemländer, så att de slipper fly hit? Det låter otroligt svårt. Det är som sagt, enkla lösningar, på stora problem. Sverige är beroende av invandringen. Det är dock någonting som SD inte verkar begripa. Väldigt många SD:are, har yttrat rasistiska, homofobiska, sexistiska och islamofobiska åsikter. Här kan du hitta den informationen; http://www.interasistmen.se/irm-listar-sd/#_=_

Bland annat, så har Erik Almqvist sagt att ''Om kvinnor bara var lite mer självbevarande, så hade våldtäkter undvikits.''

Han skyller alltså på offret, vilket är otroligt sexistiskt.

SD-ordförande, Willy Christiansson, har sagt att homosexualitet är orent.

Otroligt homofobiskt, är detta.

En SD-politiker, Kenneth Siekas, sa också att han tycker att nazister har kommit ut med vettiga grejer.

En SD-politiker, har även förespråkat ''öga för öga, tand för tand'' riktat mot muslimer.

Listan går helt enkelt att göras lång, på hur många förtryckande åsikter som flera SD:are har yttrat. Åsikter som skadar, som diskriminerar, tycker inte jag hör hemma i riksdagen. Ett parti som vill ta bort en del av invandrarnas yttrandefrihet, sänka kvinnans rätt att göra abort från vecka 18 till 12, förbjuda homosexuella att adoptera, vägra papperslösa skola samt sjukvård, som skyller i princip alla brott på invandrare, och som framförallt, vill minska invandringen till den grad att den knappt existerar i Sverige, borde inte få finnas. Ett parti som skadar andra människor så fruktansvärt mycket som detta fruktansvärda parti gör, borde inte få existera. I mean, Sverige blir inte bättre av Sverigedemokraterna. Endast vita, heterosexuella svenska män, gynnas av SD's politik.

''Alla som röstar på SD är inte alls rasister.'' Det behöver inte vara så, nej, eftersom att en kan känna en enorm press från familjen, till att rösta på ett speciellt parti. (Och jag vet hur det är att känna press från familjen, och det är inte kul). I vissa fall, kan en ha stor press på sig att rösta på Sverigedemokraterna, och därför röstar en på dem. Men, i de flesta fall, så röstar ju en på ett parti för att en håller med om deras åsikter. En kanske inte håller med om alla åsikter, men de flesta. Men, oavsett vad - röstar en på SD, så stöttar en förtryck. En stöttar rasism, sexism och homofobi. För detta, är just vad partiet står för. Om en inte har förstått det, så råder jag en att öppna ögonen, och förstå att Sverigedemokraterna inte är ett Sverigevänligt parti. SD är nationalister, och nationalism, skapar rasism.

Jimmie Åkesson är långt ifrån Sverigevänlig - http://www.etc.se/inrikes/rasismen-som-lockade-jimmie-akesson-till-sd

SD sprider en massa bra ''propaganda'' på deras partihemsida, men det döljer sig så mycket annat. SD ÄR ett rasistiskt parti, SD ÄR ett förtryckarparti, ett parti som diskriminerar andra människor. Många säger att de gillar SD, men har egentligen ingen aning om vad partiet står för. Deras värderingar är rasistiska. SD-politikern, Tommy Hansson, vill även föra in anti-gaylagar i Sverige. Alltså, jag kan inte förstå, hur vi kan leva i ett sånt här trångsynt samhälle, ett samhälle där bara vissa människor välkomnas. Det är skrämmande, det är hemskt, att SD har såna här trångsynta åsikter. Jag kan heller inte förstå hur folk väljer att försvara SD's rätt att yttra dessa förtryckande åsikter. NEJ, till att yttra förtryckande åsikter! Kan ett parti inte hålla sig borta från att skada andra människor, så har partiet ingenting i riksdagen att göra.

''SD:are förtjänar att bli kränkta!'' Nej, ingen förtjänar att bli kränkt. Oavsett vad en står för, även fast en står för rasistiska saker, så förtjänar en inte att bli kränkt. Ingen människa förtjänar dödshot, eller kommentarer som ''Din vidriga jävel. Du är inte värd någonting.'' Sett kommentarer som ''Jimmie Åkesson förtjänar att dö, han är inte värd ett piss.'' Jag förstår att grytan kokar över, jag förstår att vissa inte kan hålla tillbaka, när de inser hur rasistiska Sverigedemokraterna faktiskt är, hur mycket de skadar andra människor. Men, en måste försöka lära sig att det aldrig är okej att kränka någon, oavsett vad för slags åsikter personen har yttrat. Jag känner ibland att jag skulle ''vilja'' skrika ut massa dumma saker till personer som yttrar förtryckande åsikter, men, jag vet att det inte tjänar någonting till, därför väljer jag att aldrig göra det.

Jag accepterar inte detta parti, jag accepterar inte att detta parti ska få sitta kvar i riksdagen, sitta och förtryckta, jag accepterar inte att vi har ett sådant här parti i Sverige. Hade detta parti, hållit sig borta från att förtrycka, så kanske det hade varit ett bra parti, ett Sverigevänligt parti, ett parti som bådar gått för Sverige. Men, nej, istället består partiet av trångsynta, främlingsfientliga nationalister. SD vill kasta ut alla invandrare som inte är solidariska med svenska myndigheter och företag. De vill kasta ut invandrare, kasta ut dem till ''något annat land'', som KANSKE tar hand om dem. De vill kasta tillbaka invandrare till deras hemland, där det kanske är krig, och osäkert att leva i.

Jag uppmanar er alltså till att INTE RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA. Gör inte det, för SD förstör Sverige, och det borde vara uppenbart att en inte vill leva i ett land där förtryck existerar.

UT MED RASISTERNA (SD) IN MED FEMINISTERNA (F!)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas